Betaalmethoden

ByAsja kent 5 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

1. Vooruitbetalen (gratis)
Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de optie vooruitbetaling per bank. U ontvangt van ons een e-mail met daarin de benodigde gegevens om uw bestelling te betalen. Bij een offline betaalmethode kan het enige dagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat wij uw bestelling pas in behandeling kunnen nemen vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, dient u rekening te houden met een langere levertijd. 
U kunt het totaalbedrag overmaken naar IBAN nr:  NL79 ABNA 0833 7645 78 t.n.v.: ByAsja te Zwijndrecht
Let op: vergeet niet uw factuurnummer te vermelden bij de betaling!
 
2. iDEAL(gratis)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

3. PayPal (extra kosten €0,20 + PayPal kosten)
Betaal veilig, snel en gemakkelijk online met PayPal zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden. Het enige wat u nodig heeft is uw e-mailadres en een PayPal account.

4. Sofort Banking (by Klarna) (gratis)

De betaalmethode Sofort Banking van Klarna (voorheen werd dit SOFORT Banking genoemd) is een makkelijke betaalmethode die zowel nationaal als internationaal gebruikt wordt op grote schaal. Met Sofort kunt u uw bestelling gemakkelijk plaatsen in zowel binnen- als buitenland middels een overschrijving via het online banking systeem. De betaalmethode Sofort kun je vergelijken met een online overboeking. Bij deze methode geldt net als bij overboekingen de gebruikelijke ontvangsttermen van een aantal dagen. Het voordeel en verschil bij Sofort is dat bij deze betaalmethode wel direct bevestiging wordt gegeven dat de overboeking in gang is gezet door uw bank.

5. Creditcard (gratis)
Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig betalen met uw creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. Uw creditcard-gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard in onze shop zeer betrouwbaar. U rekent af in de voor u vertrouwde betaalomgeving. U kunt uw gegevens via de beveiligde SSL-procedure veilig invoeren.