Foto
                                                                                      

                                                                           

Ik ben Petra, 52 jaar en eigenaresse van ByAsja. Ik heb een lieve vriend, 2 kids en ik ben trotse oma van een kleinzoon van 1 jaar. Naast mijn passie voor alles wat met woondecoraties en inrichting te maken heeft ben ik ook een grote dierenvriend. Met onze chihuahua en 3 katten is het hier een vrolijke dierentuin. Een naam verzinnen voor mijn webshop was dan ook niet zo moeilijk. Asja was de naam van mijn helaas veel te vroeg overleden kat dus het leek mij mooi om mijn webshop naar haar te vernoemen.
 

ByAsja bestaat sinds februari 2019. Na heel wat jaren gewerkt te hebben in het bedrijfsleven heb ik het roer helemaal omgegooid en ben ik mijn droom gaan waarmaken. Omdat ik zelf erg hou van de landelijke sfeer, door de warmte en gezelligheid die het uitstraalt, was de keuze al snel gemaakt en ben ik op zoek gegaan naar landelijke en brocante decoraties met hier en daar een vleugje vintage. Spulletjes waar je blij van wordt en die echt iets toevoegen aan je interieur. Sommige items zijn met de hand gemaakt en dus heel uniek. Hoe leuk is dat om in huis te hebben!  Het assortiment is dus niet te vangen in één specifieke stijl maar kan uiteraard wel heel goed samengaan met andere stijlen. 

Wat voor mij heel belangrijk is, is betrouwbaarheid, het verlenen van een goede service en dat de bestelde items binnen de afgesproken levertijd geleverd worden. Ik ben dan ook heel trots dat ByAsja het Webwinkelkeurmerk heeft verdiend en mooie positieve reviews heeft mogen ontvangen.

Ik blijf continue op zoek naar stijlvolle en unieke woondecoraties om mijn klanten steeds weer te verrassen en beter van dienst te kunnen zijn.
Mijn webshop is met passie en veel plezier gemaakt.❤️ Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik en als je vragen hebt, stel ze gerust!