Verzenden en retourneren

Verzendkosten
Verzending binnen Nederland is gratis!
Voor verzending naar België onder de 100,00 betaalt u 10,00 verzendkosten. Bestellingen vanaf 100,00 worden gratis verzonden.

Verzendkosten zijn inclusief BTW.

Levertijden

ByAsja probeert uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen bij u te laten bezorgen mits u op werkdagen voor 13:00 uur besteld heeft. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Bij overschrijving per bank word na akkoord van betaling de bestelling verzonden. Met feestdagen en vakanties gelden er aangepaste levertijden. Dit vermelden wij altijd duidelijk op de website en in de bevestiging van bestelling.
 
Retourneren / Ruilen
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ByAsja geretourneerd worden.
Wanneer een artikel wordt teruggezonden dienen alle benodigde overige documenten zoals een pakbon, certificaat of andere bij het artikel te zijn bijgevoegd.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
 
Alle ruilingen en retourneringen dienen per email via e-mailadres: info@byasja.nl kenbaar gemaakt te worden. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand retourformulier. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Indien producten bij levering reeds defect blijken, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden. Wij zullen dan contact met u opnemen om het product om te ruilen, te repareren of retour te nemen. Men volgt en voldoet duidelijk aan de instructies die worden gegeven voor aanname retouren.
 
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.  
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ByAsja heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.